A World of Ramblings

Tuesday, May 31, 2011

Ismini pek bir sever oldum ben senin.

Monday, May 23, 2011

cok bunaldim....hersey ustume ustume geliyor.

Saturday, May 21, 2011

aslinda...bir yazabilsem, icimdeki zehiri bir akitabilsem, belkide daha iyi hissedicem...belki.
Belkiler hep birikiyor hayatta, keskeler bir donem sozcugu oluyor, sonra "baska bir sey istemiyorum" sozcukleri hep kendilerini yenilerler. Hic bitmek bilmezler. Ne garip birsey.

Sunday, May 15, 2011

ve buda bitti, sende katildin magziye...

Saturday, May 14, 2011

Saklamak

Bazen insan saklamayi cok iyi bilirken, bazende hic beceremez. En olmadik seyler, bir tebessumde kabak cicegi gibi ortaya secilir. En gizliler, mahremler, bir bakisla, bir kelimeyle, bir dokunusla, sirdan herkesin bildigi birsey gibi olur. Kendine bile soylemekten korkarken, gel gorki, elalem, elin kizi, adami, bili verir senin en igrenc gercegini,
Bazende, haykirsanda, bagirsan, cagirsan, yuksek sozle, tane tane, teker teker soylesende, kimse anliyamaz su yureginde sakladigini. Duysada, dinleyemez, anliyamaz, ogrenemez...gizlidir, saklidir, mahsustur, ozeldir, sirdir. Desifre olamaz, izin vermez Allah. Sana bir yabanci gibi bakar, ayni dili ayni dini, ayni kulturu paylasip, ayni ,ayni mahallede yasasiniz bile.

Sunday, May 1, 2011

Mesut'a

bugun dusundumde...zaten biz diye birsey kalmamis cok uzun zamandan beri. Hep sen olmussun, sonra ben olmusum, birbirimize cephe alip durmusuz. Sen aslinda..bana hic ait olmamamissin, her ne kadar ben senin icin yanip tutussamda...Senin gonlun her kime ait ise, o ben degilim. Umrunda bile degil ki benim ne soyledigim, hissettigim, yasadigim...begendiklerim. Seninle bunlari paylasmak imkansiz...ormussun bir demirden duvarlar, tirmaniyim desem, goge kadar. Kiriyim desem, hic bir kilic kesmez. Bense hep o cemberin icinde donup durdum senin icin. Sense bana uzaktan bakip, bana yasattiklarin, hissettirdiklerin icin degil sorumluluk almak, goz ardi etmekten baska birsey yapmiyorsun..hatta korsun onlara diyebilirim. Gormuyorsun bile, bu inceligi bile gostermek senin icin cok agir bir bedel. Belki bir gun bunlari okursun, daha onceki sefer gibi. Ben cekip gittigimde..sen cekip gittiginde, bir gun aklina hic olmadan dustugum gibi...ama bu sefer cok gec olucak. Merak ediyorum bu seferde dugum dugum olucakmi bogazinda? Yutkunabilcekmisin? Sevmek, asik olmak cok guzel birsey. Hep umut etmisimdir, biri bana kendine deli gibi asik etsin diye. Firtinali, ihtirasli, yuregimin ortasina kor bir ates dusuren bir ask yasamak istedim. Bana siirler yazdirsin, beni benden alsin, yok etsin o gozlerindeki atesle diye cok dua ettim. Aklimi kaybettirtsin bana istedim. Bunu bir derecede yaptin sen bana...ama ben iki tarafli bir ask yasamak istemistim. karsimdaki icin de, yani senin icinde ayni seyleri yasattirtmak, ayni bu hisleri yasatan olmak isterdim..cok yazik hic olmadi bu. Sen bana bir tirnagin kadar vermemissin...bunu bugun anladim. Uzuntumu tahmin bile edemezsin.Ama tek tarafli yasicaksamda, bir iliskide olup hirpalanmaya zaten gerek yokki... Bari uzaktan severim, yokluguna, ilgisizligine katlanmak cok daha kolay olur...cunku zaten benim degilsindir. Ama boylesi..inan cok daha zor. Her asik gonlunun muradina eremezmis...Ben hirpalanmaktan yoruldum. Bende artik mutlu olmak istiyorum..artik vakti geldi noktayi koymanin.