A World of Ramblings

Sunday, April 26, 2009

...

and sometimes you start the day at the wrong foot but its okay we all have those days, things eventually work themselves out.

But it keeps you guessing what makes these subtle and little changes as time passes away, the moon rises and sets as we sleep away, and the new day begins, we awake with new feelings.

Saturday, April 25, 2009

:D

and this is another lesson to keep your mouth shut :D because it only takes a second to shatter the pieces but takes a long time to put them together.

But I am glad today was lived...and another to prove me how my gut feeling is right.

Wednesday, April 22, 2009

Dort Dortluk

So, bazen hersey dort dortluk olmuyor ama galiba bu hayatin kendi dogasinda olan birsey. Herseyi her zaman ayni anda cok muthis bir sekilde goturebilmek hem insanlar icin yorucu birsey olsa gerek, hemde kotu gunleri hatirlatmak icin ve elindekilerin anlamini anlayip degerini bilebilmek icin bazi seylerinde zor olup, seni zorlamasi gerek galiba.

Yoruyor hayat bizi..hepimizi. Afganistandaki kucuk, tek basina olan kizdan, Asyada pirinc tarlarinda calisip acligini anca dindirebilen aileler, ve dahada gelismis olan ama dunyadan kopuk bir sekilde yasiyan insanlara kadar, herkesin birer yuku var hepimizi yoran zamanlar, saatler olu veriyor. Hamurumuzu yoguyor ayni andada.

Ama, bugun bana Allah'tan bir hediyeydi...acikca, o kadar barizdiki. Dusunupte mutlu olmamak, vede icinin kipir kipir olmamasi imkansiz. Sukretmemekte imkansiz.

Bazen kucuk seyler, mesela sevdigin insan icin yemek yapip, karsilikli oturup yemek, arkasindan bir iki birseyler izlemek, dunyadaki en has, en guzel, ve en saf mutluluk olup, icini isitabiliyor, her ne kadar hayatindaki diger seyler karanligin ortasinda ve seni zivanadan cikariyor bile olsa.

Monday, April 20, 2009

:D

and life can have rather amazing and horrible results at the same time. It's difficult to keep multi tasking for a long time in real life, not like kitchen and home work ... unfortunately. As good things pile up, so do the bad things, and I guess it's a part of life..a learning experience
but most of all what I fear the most is the currency of life...how quickly it passes by

Sunday, April 19, 2009

Buyuk bir Okyanus

Hayat akisi belli olmayan koca bir okyanus gibi. Nerden geldigi, nereye gitti belli olmayan. Sabahin ilk isiklariyla beraber uslanan okyanus, gunun ortasinda feci bir firtinayla yureklere korkulari yerlestirirken, geci cikartabilme endishesi yavasca sokulur gonullere.

Ama o sure icinde ne zaman ne olacagi belli olmayan ve tekrar uzun, soguk, yagisli ve firtinali, korku, stress ve yanlizlikla dolmus bir gecenin sonunda gunes tekrar dogar, tekrar sular durulur vede insanin icindeki iyilik perisi ortaya cikabilir.